Vrijmarkt op Koningsdag in ‘t Zand

Koningsdag is alweer bijna zover en ook dit jaar weer een editie van de Vrijmarkt in ’t Zand, alleen nu op een nieuwe locatie; voor de Sporthal de Multitreffer.

In de ochtend organiseert het Zandtemmer Oranje-comité haar eigen welbekende feestspelletjes en vanaf 13:00 uur kunnen de verkopers richting de Sporthal om hun spulletjes uit te stallen. Vanaf 13:30 zijn de kopers dan welkom om lekker te struinen tussen de koopjes en een gezellige middag te hebben. Iedereen uit ’t Zand en omstreken is welkom om te komen kopen én verkopen. De entree is gratis en, zoals dat hoort bij een Vrijmarkt, regelt elke verkoper een eigen kleed/zeil om de koopwaar op uit te stallen.

Ook dit jaar nodigt de organisatie verenigingen en niet-commerciële organisaties uit ’t Zand uit om deel te nemen aan de Vrijmarkt. Indien hier interesse voor is en er vragen over zijn, kan er contact worden opgenomen via vrijmarkttzand@gmail.com

Hierbij is iedereen dus van harte uitgenodigd en hoopt de organisatie op een succesvolle voortzetting van nóg zo een mooie Zandtemmer-traditie.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info