Wederom Vrijmarkt in de Tureluur

Aan de Tureluur in ’t Zand wordt, na het succes van vorig jaar, tijdens Koningsdag (maandag 27 april) wederom een Vrijmarkt gehouden. De organisatie is in handen van buurtvereniging De Tureluur. In de ochtend organiseert het Zandtemer Oranje-comité de welbekende feestspelletjes en vanaf 13.00 uur kunnen de verkopers richting de Tureluur om hun spulletjes uit te stallen.

Van 13.30 tot 17.00 uur zijn de kopers welkom om lekker te struinen tussen de koopjes en een gezellige middag te hebben. Iedereen uit ’t Zand en omstreken is welkom om te komen kopen én verkopen. De entree is gratis en zoals dat hoort bij een Vrijmarkt regelt elke verkoper een eigen kleed/zeil om de koopwaar op uit te stallen. Tevens is voor kinderen genoeg te doen deze middag. Zo kunnen ze zich heerlijk uitleven in de speeltuin en op een springkussen (gesponsord door AutoCrew-garage Arnold de Boer) en hun dorstlessen bij de limonadekoe.

Nieuw dit jaar is dat de organisatie verenigingen en niet-commerciële organisaties uit ’t Zand uitnodigt om deel te nemen aan de Vrijmarkt. Indoen hier interesse in is, maar er vragen over zijn, kan contact worden opgenomen via: tureluurbestuur@gmail.com. Iedereen is van harte welkom en de organisatie hoopt op een groot succes en daarmee de start van nóg zo een mooie Zandtemer-traditie.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/vrijmarkttzand of neem contact op met de organisatie via: tel. 06-21581854 of tureluurbestuur@gmail.com

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info