Vrijwilligers gezocht

Keeperstrainer
Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor de jeugd. De trainingsavonden zijn woensdag van 18 tot 19 uur en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. Tijden zijn in overleg met de keepers en/of de ouders aan te passen. Het gaat om de keepers van JO10 t/m JO16.

Terreindienst zaterdag
Voor de terreindiensten op zaterdag zijn we op zoek naar vrijwilligers die van gezelligheid houden. Gezellig langs de lijn een praatje met alle bezoekers van de mooiste jeugdwedstrijden. Daarnaast moet je natuurlijk over bijzondere kwaliteiten beschikken als het hijsen van de vlaggen, pionnen klaarzetten, cornervlaggen prikken, limonade klaarzetten voor in de rust etc. etc. De eerste keren dat je wordt ingedeeld kom je in een team terecht met ervaren personen, je komt er nooit “alleen” voor te staan.

Fluiten jeugdwedstrijden
Iedere zaterdag zijn er prachtige wedstrijden te zien op het geel-zwart terrein. Blije gezichten, goed spelende kinderen, fanatieke ouders en een blije bestuursdienst. De wedstrijden worden geleid door voetballers uit oudere teams en/of vrijwilligers. Deze groep vrijwilligers willen we graag uitbreiden met een aantal vaste scheidsrechters/spelbegeleiders die bijv. één keer in de maand willen fluiten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in (één van) de functies neem dan contact op met het jeugdbestuur via jeugd@geelzwart.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info