Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Zonder vrijwilligers kunnen wij niet de huidige kwaliteit van zorg en veelheid aan activiteiten bieden. Onze vrijwilligers vervullen een belangrijke rol, niet alleen vanwege de ondersteuning die zij onze cliënten bieden, maar ook als brug naar de maatschappij.

Denk je erover om vrijwilliger te worden bij Samen? Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door te helpen bij de activiteiten die we organiseren, op de dagactiviteiten, of bij individuele activiteiten zoals een cliënt helpen bij het lezen van de krant, met iemand te gaan wandelen, een gezelschapsspelletje met iemand te spelen of assisteren bij het boodschappen doen.

Als vrijwilliger zet je je niet alleen in voor een ander, je krijgt er zelf ook veel waardering voor terug.

Wij zijn heel blij met alle vrijwilligers die zich inzetten bij De Zandstee.
Dank jullie wel voor jullie inzet! 

Vacature: Gastvrouw tijdens Happy Hour
Maandelijks organiseren wij een gezellige Happy Hour voor onze bewoners. Elke maand kiezen de we samen met onze bewoners een ander thema uit. Wij kunnen versterking gebruiken tijdens dit gezellige themadiner. Je assisteert bij het voorbereiden van de maaltijd, het uitserveren van de maaltijd en zorgt voor een gezellig praatje. Je tijdsinvestering: 3 uurtjes per maand.

Vacature: Maatje met een gezellig praatje 
Wij zoeken per direct vrijwilligers die op bezoek willen komen bij onze bewoners voor een gezellig praatje, een wandeling en om samen boodschappen te doen.  We hebben geen voorkeur voor een dag. Dat kunnen we samen indelen, net wat het beste schikt. Je tijdsinvestering: 1 a 2 uurtjes per week.

Meer informatie?
Neem contact op met Thessa Dudink-Latupeirissa (Regisseur Welzijn)
Email: thessa.latupeirissa@wzgsamen.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info