Vrouwenpower bij sportverkiezing Geel-Zwart; Carla Nielsen-Vermeulen wint

Carla Nielsen-Vermeulen is de winnaar geworden van de sportverkiezing Geel-Zwart 2014. Ze eindigde op de tweede plaats bij het Nederlands kampioenschap Fitness en Bodybuilding en dat was een prestatie van formaat. Het zilver was voor tafeltennister Rianne van Duin. Debby Burger maakte het vrouwenpodium compleet.

Carla Nielsen-Vermeulen was verrast met de verkiezing. De titel komt haar echter volledig toe. Acht maanden intensieve training naast het drukke dagelijkse werk met de winkel is natuurlijk niet niks. Ze kreeg de wisselbeker overhandigd van Agaath Molenaar namens het team MarGrieten & Mannen, de winnaar van vorig jaar.

Aansluitend aan de sportverkiezing vond de Nieuwjaarswedstrijd plaats. De wedstrijd tussen een mix van de oude en de huidige generatie stond onder goede leiding van scheidsrechter Govert-Jan Jongejan. Onder een stralende zon kregen de toeschouwers een leuke wedstrijd te zien.

Voorzitter Marcel Noppen sprak iedereen na de nieuwjaarswedstrijd toe in een volle kantine. Hij stond stil bij de gemeentelijke bezuinigingen die ook Geel Zwart hard treffen. Goed nieuws was er te melden over trainer Ed van der Pol. Hij blijft ook volgend seizoen aan in ’t Zand. Ed kreeg een warm applaus en een mooie bos bloemen voor zijn vrouw.
Fotograaf André Sonderman was aanwezig en maakte de volgende foto’s.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info