Webike2changediabetes spinningmarathon in de Multitreffer

Op zaterdag 12 maart is er een spinningmarathon in de gymzaal van sporthal de Multitreffer. De marathon is een actie rond de deelname van René Hoogland aan de webike2changediabetes challenge.

Hoogland: ,,Tijdens deze challenge ga ik zes dagen mountainbiken met Diabetes in de Pyreneeën onder begeleiding van de Bas van de Goor Foundation (Bvdgf), Ik ben René Hoogland en zelf heb ik al 23 jaar Diabetes en tijdens deze uitdaging wil ik ervaren hoe het is om onder deze omstandigheden te sporten en daarbij ook mijn diabetes te managen. Met de kennis die ik opsteek hoop ik ook andere mensen met diabetes te kunnen inspireren en te motiveren om te gaan sporten. Zodat zij beter gereguleerd zijn, minder medicatie nodig hebben en complicaties op termijn daarmee kunnen voorkomen. Met mijn deelname steun ik ook de Bvdgf. Met de opbrengst van de marathon en andere sponsoracties kan de foundation sportactiviteiten organiseren voor mensen met diabetes zodat zij onder begeleiding de stap gaan zetten om in beweging te komen. Dus kom in actie voor een gezond en sportief leven met diabetes en spin met mij mee op 12 maart.”

Deelname kan al voor 10 euro per uur. Een extra bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Als u niet mee spint, bent u evengoed van harte uitgenodigd om de sportievelingen aan te moedigen. Voor info en opgave kunt u contact opnemen via renebike2changediabetes@ziggo.nl of 06-36314609
Extra info: http://www.webike2changediabetes.nl/ of http://www.bvdgf.org/

 

René Hoogland (2)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info