Website tZand.info; 2020 en 2021

2021… Wat hebben we er naar uitgekeken met z’n allen. Helaas is de start nog altijd erg stroef, maar met een vaccin in handen mogen we uitkijken naar betere tijden.
Ondertussen verstrengelen het werk- en privéleven zich en heeft het werken/leren zich naar online verplaatst. En dat merken we ook bij het projectteam van tZand.info.

Cijfers 2020
We hebben namelijk in 2020 42% meer verkeer naar de website gekregen. Dit komt neer op ruim 65 duizend bezoekers die gezamenlijk ruim 119 duizend webpagina’s hebben bekeken.
Oftewel gemiddeld bijna 180 bezoekers per dag die op zo’n dag 327 pagina’s bekijken. Dat is echt wel heel erg veel. Die groei is top en motiveert ons allen de schouders eronder te zetten om tZand.info voor meer mensen een dagelijks terugkerend ritme te laten worden.

Nieuwe website
We hebben al eerder een update gedeeld en daarin aangegeven dat we bezig zijn met een nieuwe website. We zouden deze al heel erg graag laten zien (want dat kan 😊), maar we zijn nog even bezig met de puntjes op de i te zetten. Het gaat in elk geval niet lang meer duren.

Content geüpdatet
Een onderdeel van het project is ook het updaten van de inhoud van de website. Er waren onderdelen verouderd qua tekst/foto’s en een aantal zaken ook niet meer relevant. Die zijn offline gegaan. De verouderde informatie is geüpdatet en in een aantal gevallen (flink) uitgebreid. De teksten zijn onder andere geüpdatet door Theo Volkers en Quirien van Trigt. Ook is Andre Sonderman voor ons op pad gegaan om passende nieuwe foto’s te schieten. Waarvoor dank aan deze personen!
Een aantal geüpdate te pagina’s staan hieronder. Neem vooral eens een kijkje:

https://www.tzand.info/t-zand/

https://www.tzand.info/infrastructuur/

https://www.tzand.info/kolksluis/

https://www.tzand.info/bollenoord/

 

Testen met adverteren op tZand.info
Hierbij richten wij ons ook tot de ondernemers in ons dorp (en omstreken). We proberen met tZand.info een ontstane gat, met het stoppen van de Sportvriend, op te vullen. Dat betekent dat tZand.info uitgebreider wordt, maar ook duurder om in de lucht te houden.
Daarom gaan we in de nieuwe website ook advertentieruimte aanbieden. Er waren voldoende adverteerders in Sportvriend en we kunnen ons voorstellen dat ook tZand.info interessant is om op te adverteren en zo klanten te bereiken. We willen daarvoor een test gaan doen, zodra de website live gaat.
We zijn daarom op zoek naar een aantal adverteerders die een advertentie op de website geplaatst willen hebben bij livegang van de nieuwe website. Dat is natuurlijk een mooi moment, want er zal veel extra verkeer naar de website komen. Veel mensen die je advertentie te zien zullen krijgen.
Heb je interesse? Email dan naar redactie@tzand.info en we zullen contact met je opnemen over het hoe en wat.

Voor nu is het nog even afwachten. Wij kijken er in elk geval erg naar uit, want het wordt erg mooi…

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info