Wederom zege voor Coen Donker

De zesde wedstrijd in de strijd om de RaboTop is gehouden op het DOK-parcours in Den Helder. In de categorie 2 fietste Coen Donker knap naar het goud.

Het parcours was ongeveer 2,5 kilometer lang en uitdagend gemaakt voor vooral jeugd 2 en 3. Het technisch parcours met diverse klimmetjes en bochten was een ware uitdaging voor vele. Door de gevallen regen werden de klimmetjes glad, flauwe bochten verraderlijke, afdalingen glibberig en door modder hadden de fietsers veel te lijden.
Coen Donker en Jur Veldman startte in categorie 2 met circa dertig deelnemers. Coen nam wederom gelijk de leiding en pakte per ronde tientallen seconden op de achtervolgers. Bij het schrijven van dit stuk was de uitslag nog niet gepubliceerd maar Coen was 1e en Jur verwacht ik rond de 15e plaats.
Binck Burger startte in categorie 3 en ook een zelfde aantal deelnemers. Hij reed een prima race. Hij bleef constant rond de tiende plek rijden en heeft vooral de laatste twee ronden sterk gereden. Als er goed geteld is Binck 11e geworden.
De zevende en laatste Rabotop is 13 december in Schoorl.

Coen Donker op het podium
Coen Donker op het podium
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info