Welverdiende barbecue voor harde werkers aan Sparplein

Vorige week hebben de vrijwilligers de laatste hand gelegd aan het straatwerk van het Sparpleintje. Als dank voor het werk bood De Heij Adviesgroep een barbecue aan op het nieuwe plein. Een geste die dankbaar en zeer gewaardeerd in ontvangst werd genomen.

Gerard Schouten schrijft namens de Dorpsraad ’t Zand: “We hebben tot op heden ook een prachtig resultaat geboekt met een ploeg zeer enthousiasten vrijwilligers. Ongelofelijk mooi wat je voor ons dorp met een groep gemotiveerde mensen voor elkaar kunt krijgen. Afgelopen maandag en dinsdag zullen er nog nieuwe parkeervakken worden gemaakt achter de praktijk van dr. De Boer. Dan is het straatwerk voorlopig af (denken wij) en gaan we het pleintje nog verder aankleden met waarschijnlijk twee grote banken, een aantal grote bloempotten en twee lantaarnpalen. Zoals al eerder vermeld kunnen de groenstroken pas in het najaar worden aangeplant.
De werkzaamheden zijn uitgevoerd onder de fanatieke leiding van onze Ondernemer van het Jaar, Jan Schilder Multiservice. Prachtig zoals we iedere keer een beroep op hem en zijn vrouw kunnen doen en hoe hij meedenkt over het ontwerp en uitvoering en hoe flexibel hij zich opstelt ten opzicht van de inzet van vrijwilligers. En we hebben gemerkt dat zoonlief Ab Schilder ook een goede vrijwilliger gaat worden, want die heeft ook af en toe zijn steentje bijgedragen.”

Veder wil de Dorpsraad en de Zakenclub nog de volgende sponsoren en mensen benoemen:
Bouwbedrijf Ron Veul, voor het gebruik van de schaftkeet;
Fam. Jeninga, voor gebruik van de stroom;
Onze Spar Nielsen voor de lekkernij bij de koffie;
Uw Slager Andringa voor de heerlijke plakjes worst die iedere dag werden gebracht;
Adviesgroep De Heij, voor de heerlijke barbecue;
Houtbouw ‘t Zand voor de werkzaamheden aan de nieuw te maken zitbanken voor op het plein;
Schouten Elektrotechniek voor hun inzet bij de lichtmasten;
En last but not least, Mevr. Annie de Wit voor het attente gebaar middels het rolletje stophoest voor de vrijwilligers.

FOTO’S AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info