Wereldfietser Frank van Rijn komt naar Wieringerwaard

Woensdag 10 oktober wordt een lezing gegeven door wereldfietser/globetrotter Frank van Rijn. Hij heeft over zijn wereldreizen boeken geschreven en kan er heel boeiend over vertellen.

Hij vult zijn verhaal aan met prachtige foto’s en je hebt echt het gevoel dat je zelf ook mee bent op reis. Kortom een mooie kans om deze man te zien en aan te horen.

Ook voor vragen staat hij open. Verbaas je over de mogelijkheden die er zijn om overal ter wereld te kunnen fietsen. De lezing vindt plaats in de centrale hal van de Brede School “De Pauw” in Wieringerwaard, Populierenlaan 27, en wordt georganiseerd door Fiets Toerclub Wieringerwaard (FTCW).

De lezing begint om 19:30 uur, zaal open vanaf  19:00 uur. De kosten bedragen €7,50 voor niet-leden van FTCW en €5,00 voor leden (betalen op de avond zelf). Graag van te voren aanmelden zodat we een idee hebben voor de inkopen. Aanmelden kan bij Ton Hoogeveen via E-mail naar fietstoerclubwwaard@gmail.com,of bij Tim van Engelen via E-mail naar tvanengelen@hetnet.nl of telefonisch op 0224 591453.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info