Wie weet wat de gemeente zoekt?

In een film laat gemeente Schagen zien op zoek te zijn naar ELVJ’ers. De film is gemaakt door jongeren en vertelt een spannend verhaal. De film is via diverse kanalen te zien, waaronder de gemeentelijke website en facebook.

Door middel van de film doet de gemeente een oproep aan jongeren -en iedereen die jongeren meemaakt- om een ELVJ’er (een lintje verdienende jongere) te melden.

“Wij zijn als gemeente Schagen van mening dat de jeugdigen in onze gemeente het ook verdienen om in het zonnetje te worden gezet! Er zijn namelijk in deze groep genoeg personen die zich belangeloos inzetten voor de medemens en de maatschappij en dát willen wij belonen”  zegt burgemeester Marjan van Kampen.

Kent u iemand tussen de 6 en 18 jaar uit Schagen die zich belangeloos en uitzonderlijk inzet of heeft ingezet voor een medemens, de natuur, een vereniging of voor de gemeente Schagen? Bijvoorbeeld een jongere die langdurig anderen helpt en vaak klusjes voor een buurvrouw doet, of een vriendje met een beperking wekelijks naar de sportclub brengt. Of een jongere die een veelbetekenende prestatie levert? Kijkt u dan vooral naar het filmpje. Daar staat aan het einde hoe u een melding kunt doen.

Het kan ook via een formulier dat staat op de gemeentelijke website: www.schagen.nl  Na de melding neemt de gemeente contact met u op om een en ander te bespreken.

 

De film is te zien via Youtube op https://www.youtube.com/watch?v=WKHksZSjyLU&t=8s

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info