Van der Hulst genomineerd voor Agrarisch Ondernemer van het jaar

In Zeist zijn afgelopen dinsdag de laatste vijf kanshebbers bekend gemaakt voor de titel ‘Agrarisch ondernemer van het jaar 2016’. Wilco van der Hulst, bloembollenteler uit ’t Zand maakt kans op deze prijs.

De bekendmaking van de winnaar is donderdag 31 maart in Hotel Theater Figi in Zeist. Op deze dag wordt ook de Publieksprijs uitgereikt aan de ondernemer die de meeste publieksstemmen weet te vergaren. Jaarlijks wordt uit de allerbeste ondernemers iemand onderscheiden met de titel ‘Agrarisch Ondernemer van het Jaar’. Een door heel ‘agrarisch Nederland’ gedragen prijs waar Flynth zich graag als partner aan verbindt. Flynth stimuleert van oudsher vooruitstrevende en innovatieve agrarisch ondernemers met een duidelijke visie op bedrijfseconomisch gebied. Wij zijn dan ook trots dat onze klant kans maakt op deze prijs.

Publieksprijs Met de bekendmaking van de vijf namen is ook de publiekscampagne gestart. Via www.agrarischondernemer.nl/stemmen kan iedereen een stem uitbrengen op een van de vijf genomineerden. Tot en met 30 maart kan het publiek stemmen. De ondernemer met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Verkiezing De uitgever van onder andere Boerderij en Groente en Fruit is op zoek naar de beste agrarisch ondernemer van 2016 en organiseert daarom voor de 21e keer de verkiezing ‘Agrarisch Ondernemer van het jaar’. Iedere boer of tuinder die vorig jaar een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd, kan meedingen naar de titel ‘Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2016’ en een geldprijs van € 12.500,-.

Jury De onafhankelijke jury onder leiding van Albert Jan Maat van LTO Nederland bestaat onder andere uit Alexander van der Lely (CEO Lely Holding), Marc Jansen (Directeur Centraal Bureau Levensmiddelenhandel) en Leander en Peter Vereecken (winnaars 2015). De belangrijkste criteria die de jury hanteert zijn de technische en financiële resultaten. Ook aandacht voor innovatie en het milieu wegen zwaar mee bij de selectie van de winnaar. De verkiezing Agrarisch Ondernemer wordt georganiseerd door Reed Business Information – uitgever van de vaktijdschriften en websites: Boerderij, Groenten & Fruit, Pluimveehouderij, Trekker en Boerderij.nl – en wordt mogelijk gemaakt door ABN AMRO, Flynth, ForFarmers, Nederlandse Vereniging van Makelaars en VION Food Group. Kijk voor meer informatie op www.agrarischondernemer.nl.

 

FOTO: AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info