Stormschade: Wilgenboom tegen de vlakte in Julianastraat en vrachtwagen op zijn kant

De storm die deze maandag over het land raast heeft ook in ’t Zand tot problemen geleid. Een grote wilgenboom op de hoek van de Julianastraat met de Kanaalkade is omgewaaid. Voor de bewoner gelukkig niet op zijn huis maar de boom belande op straat. Voor zover bekend vielen er geen slachtoffers door de omgewaaide boom. Ook een vrachtwagen van Bakker & Schilder Transport is op zijn kant gewaaid.

UPDATE: 13.30 uur

Nu de storm over zijn hoogtepunt heen is kan de balans en dus de schade langzaam opgemaakt worden. Een rondje langst de Julianastraat, Mauritsstraat, het bejaardenhuis en de Kanaalkade wijst erop dat het opruimen kan beginnen. De foto’s zijn gemaakt door Betty van Graas.

UPDATE: 12.30 uur

Vrachtwagen op zijn kant op Stolperweg

 

Op de Stolperweg nabij Callantsoog is maandag rond het middaguur een vrachtwagen van Bakker & Schilder Transport B.V. door de storm van de weg geblazen.

FOTO AFRIT 71
FOTO AFRIT 71

De wagen kwam op zijn kant op het fietspad terecht. De chauffeur raakte niet gewond. De vrachtwagen was niet geladen. ,,Een harde windvlaag en ik was m kwijt”, aldus de chauffeur. Op het toppunt van de storm zetten diverse vrachtwagenchauffeurs hun wagen uit voorzorg even aan de kant.

BRON: NHD (met foto’s)

Heb jij ook spectaculaire foto’s van de storm? Mail deze naar redactie@tzand.info. Klik hier voor het laatste nieuws uit onze provincie.Wilgenboom 2

Wilgenboom

FOTO’S AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info