Wilt u iemand voordragen voor een Lintje?

Overal in Nederland zetten vele vrijwilligers zich in voor allerlei organisaties op sociaal-maatschappelijk gebied. Mensen die door hun inzet verenigingen draaiend houden en organisaties toegankelijk maken voor de samenleving. Deze mensen komen ook in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving. Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgesteld. U kunt daar voor zorgen.

Kom tijdig in actie!
De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om tijdig en uiterlijk vóór 20 juli 2015 uw aanvraag in te leveren. Het is aan te bevelen vooraf de gemeente te raadplegen of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding, en over de wijze van indienen van het voorstel.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matti Sanders–van Vredendaal via tel.: 0224-210696 of e-mail: matti.sanders@schagen.nl.

Uitgebreide informatie over alle aspecten van het Nederlandse decoratiestelsel kunt u vinden op www.lintjes.nl. Hier vindt u ook het aanvraagformulier.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info