Huisarts en apotheek

In goede handen
’t Zand beschikt tevens over een huisartsenpraktijk met apotheek. De praktijk van dr. D.F. de Boer is gevestigd in het centrum van het dorp. De praktijk bestaat uit: dokter De Boer, vijf assistentes en een huisarts in opleiding.
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op donderdagmiddag is de praktijk vanaf 12.00 uur gesloten.

Afspraken
De praktijk is tijdens openingstijden te bereiken via ons algemene telefoonnummer 0224-591741
U hoort dan een keuzemenu:
Toets 1: SPOEDLIJN, deze lijn wordt binnen enkele seconden opgenomen. Dringend verzoek om dit nummer alleen te gebruiken bij echte spoedgevallen.
Toets 2: Herhaalreceptenlijn, u kunt hierop aanvragen inspreken voor het herhalen van medicijnen.
Toets 3: Afsprakenlijn. Het maken van een afspraak kan tussen 8 en 10 uur ’s morgens en tussen 14 en 15 uur ’s middags.
Toets 4: Assistente, voor overige vragen.

Een gemiddeld consult duurt 10 minuten. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld bij meerdere vragen, dan kunt u dit met de assistente overleggen. Zij reserveert dan meer tijd voor u.

Visites/huisbezoek
Aanvragen voor 10.00 uur. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn is het in het algemeen beter om naar de praktijk te komen. Bovendien kunt u eventueel benodigde medicatie gelijk mee nemen. De huisarts rekent het tot zijn normale werkzaamheden om op uw verzoek na een ziekenhuisopname bij u langs te komen.
Kijk voor meer informatie op www.deboer.uwartsonline.nl
Via de website kunt u ook herhaalmedicatie aanvragen!

D.F. de Boer, apotheekhoudend huisarts – Keinsmerweg 16 – 1756 AG ’t Zand