Woonzorggroep Samen aanwezig op Lentetuin in Breezand

Van 27 februari tot en met 3 maart staat Woonzorggroep Samen op de Lentetuin in Breezand. Bezoekers van de Lentetuin kunnen bij Samen terecht met al hun vragen over wonen, welzijn, behandeling en zorg.

Het huishouden doen wordt steeds zwaarder, hoe kunnen jullie mij daarin helpen? Ik moet binnenkort een operatie ondergaan en kan daarna tijdelijk niet terug naar huis, waar kan ik terecht? Mijn partner heeft lichte dementie, waar kan hij naartoe als hij niet langer thuis kan blijven wonen? Hoe kan ik zo veilig mogelijk over straat met mijn scootmobiel? Op al deze en nog veel meer vragen geeft Woonzorggroep Samen een antwoord tijdens de Lentetuin. Woonzorggroep Samen is te vinden op de Expo beurs.

De Lentetuin in Breezand is van 27 februari tot en met 3 maart. De Expo beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur en op maandag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de Lentetuin op www.lentetuin.nl.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info