Woonzorggroep Samen houdt open dag in De Bron en Noorderlicht

Op zaterdag 15 maart opent Woonzorggroep Samen haar deuren. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt, is van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in De Bron in Schagen en in Noorderlicht in Hippolytushoef.

Tijdens de open dag wordt het gehele producten- en dienstenaanbod van Samen uitgelicht. Er worden rondleidingen door de locaties gegeven, waarbij onder andere een appartement bezichtigd kan worden, er is een informatiemarkt waar mensen met al hun vragen over wonen, welzijn, (thuis)zorg, revalidatie en behandeling terecht kunnen en  er wordt informatie gegeven over vrijwilligerswerk, mantelzorg en beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Daarnaast kunnen bezoekers onder andere hun gehoor laten testen, bloed laten prikken op bloedsuiker, bloeddruk laten meten en een cholesteroltest laten doen.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg&welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:
De Bron                                                              Noorderlicht
Kogerlaan 36a                                                    Parklaan 41
1741 DA Schagen                                              1777 BA Hipplolytushoef

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info