Wulf, The Partysquad en meer op Zandstock Festival 2018!

De mussen vallen bij bosjes van het dak, Gerrit Hiemstra heeft er bijna zelf een korte broek bij aangetrokken en zelfs op het strand zweten de beachboys uit hun speedo. De eerste tropische temperaturen betekenen dat we langzaam maar zeker afstevenen op augustus en dus op het mooiste festival uit de Noordkop!

Naast de te gekke namen die we eerder bekend mochten maken – voor de mensen onder ons met een opkomende zonnesteek: dat waren niemand minder dan Jett Rebel, Blaudzun, Tim Akkerman, Bizzey en Big2 – volgt nu de bekendmaking van de volgende artiesten die zullen shinen op Zandstock Festival 2018.

Wulf is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016. Nog maar amper bekomen van dit enorme succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. En wat past er nou het beste in het rijtje na Ibiza? Juistem, ’t Zand.

Het gaat nu toch echt gebeuren: The Kik doet zijn aantrede op het groene gras! Deze vijf immer goed geklede mannen uit Rotterdam en Tilburg noemen zichzelf een Nederlandse Bietband. Trek dus ook zelf je mooiste bloesje aan wanneer je gaat genieten en swingen op de enorm fijne jaren zestig muziek van deze mannen.

The Partysquad staan al vele jaren garant voor een dik feest en zullen dit jaar ook op Zandstock Festival hun vele lekkere hits laten horen. Dus of je nou hard gaat of helemaal naar de klote, dat we de dansvloer gaan rampeneren met deze gasten is een feit!

Handsome Poets is een band die al lange tijd bewijst enorm goede muziek te maken. Ze wonnen verschillende awards en zijn vaak op de radio te horen met onder andere de hits ‘Dance (the war is over)’ en ‘Sky on Fire’ en hebben ze zich onmisbaar gemaakt op ieder festival.

Fiddler’s Green is een band die je echt even moet checken op Youtube. Sinds 1990 maken deze mannen al Ierse en Schotse rock. Geen bleke bekkies en rode haren: tegen je verwachting in komen deze mannen uit Duitsland. Het klinkt hartstikke lekker en belooft een mooie chaos te worden!

Zorg dat je erbij bent en koop nu je kaarten op www.zandstock.nl. Tot snel op 11 en 12 augustus!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info