www.tzand.info zoekt redactieleden

De redactie van deze website zoekt versterking. Lijkt het jou leuk om over ons dorp te schrijven, wil je de agenda bijhouden of zou je graag de rubriek De Pen is Bij voor je rekening willen nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op 10 juni 2009 lanceerde de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omgeving samen met Zakenclub ’t Zand en Dorpsraad ’t Zand een nieuwe informatieve website voor ’t Zand: www.tzand.info. De website is ontstaan vanuit de gedachte om toekomstige bewoners van ’t Zand te informeren over het dorp in de breedste zin van het woord. Ruim een jaar geleden heeft de site een grondige upgrade ondergaan.
www.tzand.info wordt honderden keren per dag bezocht en streeft ernaar iedere dag een nieuwsitem uit het dorp of omgeving op de homepagina te plaatsen. Bij voorkeur voorzien van één of meerdere foto’s. Verder biedt de site een platform aan voor verenigingen en instellingen op cultureel en sportief gebied, het zakenleven en gemeentezaken. Daarnaast de populaire rubriek: De Pen isBbij…. en een agenda waar alle evenementen in ’t Zand en omgeving op staan.
Vanaf de oprichting is een zeer enthousiaste vrijwillige redactie bezig om deze zaken voor de site te verwezenlijken. Recentelijk heeft er echter een mutatie binnen de redactie plaats gevonden.

www.tzand.info is daarom op zoek naar nieuwe redactieleden

Dus ben jij degene die wel een uurtje per week over heeft?? En ben je begaan met alles wat er in en om ’t Zand gebeurt?? Meld je dan aan en help de huidige redactie. Journalistieke of schrijfervaring is handig maar niet noodzakelijk. Veel nieuwsitems worden bij de redactie aangeleverd. De Pen is Bij, de agenda en de eigen facebookpagina die aan de site is gelinkt moeten worden bijgehouden. Vele handen maken licht werk!
Ben je enthousiast en wil je ook je steentje bijdragen? Meld je dan aan bij de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten of bij de redactie via: redactie@tzand.info.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info