You & Me strijdt weer voor beste zelfstandige reisadviseur van het land

The Travel Company You & Me, van Judith Deutekom-Jongejan en Mieke Schenk-van der Linden, doet ook dit jaar mee aan de verkiezing ‘Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland.

“Dit gehele jaar hebben wij al meerdere rondes doorlopen”, aldus Judith en Mieke. “De laatste ronde bij de jury volgt nog. De uiteindelijke uitslag is 28 oktober.” Voor een van de rondes zijn de dames met de beste 12 reisadviseurs van Nederland afgereisd naar Suriname. “Suriname is echt een geweldige bestemming. Een aanrader voor de vakantieganger die houdt van een avontuurlijke reis in een prachtige natuur. De reis is goed te combineren met een verblijf op de mooie stranden van Curaçao, die op slechts twee uur vliegen zijn te bereiken! Om iedereen een indruk te geven van het prachtige Suriname hebben we een informatief filmpje gemaakt. Kijk snel op http://youtu.be/nHUpBUMIf1g en beleef Suriname.”

Zou je zelf ook wel eens in zo’n heerlijke hangmat willen liggen? Doe dan mee met de prijsvraag van The Travel Company You & Me en win die hangmat!

Stuur You & Me een e-mail of een bericht via Facebook met het antwoord op de volgende vragen:

1. Hoeveel en welke dieren zie je in dit filmpje?
2. Met wie en waarom zou jij graag een keer naar Suriname willen gaan?

You & Me

Kijk voor meer reisinformatie op travelcompany.nl/pta/youme/ en www.youandmereisadvies.nl.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info