ZandOmer 2018

Ook dit jaar komt er weer een Zandtemer Golfkampioenschap, het ZandOmer 2018. Dit wordt de 6e keer dat men om de ZandOmer wisselbekers gaat strijden.

Wanneer, waar?

Zondag 27 mei op de wedstrijdbaan in Winkel, op de Tulpenlus. Een stableford wedstrijd over 9 holes met starttijden vanaf 13 uur  ’s middags.

Voor wie?

Alle inwoners en oud inwoners van ’t Zand en de Stolpen.

Golfdiploma nodig?

Aangezien we op een wedstrijdbaan gaan spelen, is een GVB of baanpermissie volgens het nieuwe stappenplan van de NGF wel vereist. Maar voor de beginnende golfers is er nog tijd genoeg om voor baanpermissie te zorgen. Je kunt je dus gewoon opgeven als je denkt zover te komen voor 27 mei.

Handicap.

Van iedereen wil ik graag de handicap weten. Als je die niet weet, die staat op je golfpas. Maak anders een zo goed mogelijke inschatting van je handicap en geef die aan mij door.

Wedstrijdvorm.

Een Stableford wedstrijd met handicapverrekening over 9 holes bij Regthuys in Winkel. De dames spelen hun eigen onderlinge wedstrijd.

Kosten.

De greenfee bedraagt €25 per persoon. Daarnaast zijn er natuurlijk organisatorische kosten zoals prijzen e.d. De voorgaande jaren maakten een  aantal sponsors het mogelijk deze kosten te dekken, zodat de deelnamekosten beperkt blijven tot de greenfee.

Sponsors.

Sponsors zijn uiteraard weer van harte welkom. We hopen uiteraard weer op een goedgevulde sponsorpot. Bij sponsoring van tenminste € 55, hoeft geen greenfee betaald te worden.

 

Zin om mee te doen? Stuur Piet Jongejan (p.jongejan@quicknet.nl) dan zo snel mogelijk een email met opgaven van de actuele handicap.