Zandsation Zero 2019

Het ontbrekende kermisfeest

Drie weken geleden ontstond het idee om een alcoholvrij kermisfeest te organiseren voor de jeugd van 12-18 jaar tijdens de zaterdagavond van de kermis.

Dit initiatief is opgepakt door  Geel Zwart Handbal en Voetbal, er werd advies gevraagd aan De Dorpsraad, Stichting stimulering dorpsactiviteiten en de zakenclub ‘t Zand. Vervolgens werd samenwerking gezocht met WBO De Bayes en de Jonge Prins en al snel werd het idee omgezet in een concreet plan.

Met de ondersteuning van bovenstaande organisaties, de spontane inzet van een groep vrijwilligers aangejaagd door een viertal enthousiastelingen is het gelukt om een pracht feest te organiseren voor een  groep jeugdigen die we toch heel graag in ons dorp willen houden.

Het feest zal plaatsvinden in ons eigen jeugd gebouw, WBO de Bayes, waar veel ouders en zelfs grootouders ook hun eerste stappen hebben kunnen zetten op het gebied van uitgaan. Tijdens deze avond is er professionele beveiliging aanwezig met een streng deurbeleid waarbij een alcoholtest mogelijk is.

Zaterdag 12 oktober om 20:00 zal de aftrap zijn van de eerste editie van:

ZANDSATION ZERO

Een grote groep lokale Dj`s zal, onder professionele Dj begeleiding, op deze avond een spetterende 4 uur durende muziekshow ten gehore brengen.

Voor vragen, informatie enz. benader gerust onderstaande personen:

Stef van den Berg
Jantine Prins
Hans Visser
Gert Opgelder

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info