Zandstock Festival goes down under!!!

Dat Zandstock Festival internationale allure heeft, wordt ook de komende editie maar weer eens laten zien. Niet 1, niet 2 maar maar liefst 3 bands komen dit jaar van het op één na verste plekje ter wereld: Australië!

Je hoeft niet op je kop te staan om ze te gek te vinden: The Beautiful Girls. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn deze artiesten vooral voor de vrouwen een feestje om naar te kijken. Het is alsof de dudes rechtstreeks van hun surfplankje zijn gestapt en wanneer je hun clips bekijkt wil je het liefst direct een ticket boeken om ze live te bekijken. Maar hé: dat hoeft niet, want je kunt gewoon komen genieten van deze heerlijke muziek in ’t Zand!

Terug van weggeweest: Caravãna Sun! Als een boomerang komt deze te gekke formatie terug naar ons dorp om nogmaals de Palm weg te doen zwijmelen op heerlijke Australische flex en relaxdeuntjes. Compleet met toeters en gezelligheid staan deze mannen garant voor swingen en een ultiem vakantiegevoel.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt the one and only Bobby Alu de feesttent vullen met zijn heerlijke zomerse nummers. Je kunt niet anders dan blij worden van deze man: hij kan alleen maar lachen en maakt muziek waar zelfs de stijfste tante op een bruiloft van begint te swingen alsof ze Beyonce herself is.

Kom dus genieten van waar de Aussi’s naar luisteren op 11 en 12 augustus 2018.
Koop je kaarten snel op www.zandstock.nl, want op is op!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info