Zandstock festival maakt de eerste knallers van namen bekend voor 2018!

Het uurtje is verzet, de eerste rokjesdag is een feit geweest en het voorjaar kietelt iedereen onder de kin. Zoals alle weermannen en –vrouwen én de echter festivalliefhebber weten kan dit maar één ding betekenen: de organisatie van Zandstock Festival is in volle gang en de eerste vette tip voor de line-up gaat bij deze van de sluier!

Dit jaar zijn er weer verschillende artiesten gestrikt om hun muzikale kwaliteiten te showen op een zinderende festivaldag.

Om mee te beginnen, zal Jett Rebel zijn comeback maken in de feesttent. We kennen hem allemaal van enorme knallers als ‘Tonight’ en ‘Louise’, waar de je voetjes niet anders kunnen dan van de vloer gaan. Jett sleepte de afgelopen jaren zeer terecht vele awards in de wacht, dus het staat vast dat we weer kunnen genieten van zijn gitaarriedels, mooie stemgeluid en vette band.

Een andere grootheid die we op het podium mogen verwelkomen is Blaudzun. Je weet wel, de  mooie man met lange lok en een baard voordat iedereen die had en duidelijk aanwezige bril. Deze man leerde zingen in de kerk en straalt op ieder podium met zijn goddelijke stem. Hij heeft verschillende bestsellercd’s gemaakt en we zijn er trots op dat hij ’t Zand komt betoveren met zijn muziek.

Dan hebben we ook nog Tim Akkerman, de voormalig leadzanger van Direct. Zijn solocarrière gaat van een leien dakje, zeker nu hij een tour doet met liedjes van Bruce Springsteen. Tim is al jaren fan van deze grootheid en deelt trots de nummer van The Boss.

Bizzey is een veteraan die we als DJ, MC, producer en superster kennen van vette hits met onder andere Yellow Claw. Met de nummers Krokobil en Thunder domineerde hij clubs en de radio. Inmiddels is Bizzey als solo artiest ieder podium onveilig aan het maken met nummers die naar eigen zeggen knallen, viezig zijn en zeer geschikt om op te dansen. Dus gooi die heupjes maar alvast los dames en heren, want dit wordt knallen met een hoofdletter K.

Last but zeker not least mogen we nu de band Big2 bekend maken. In persoon is dit de helft (jaja, de grootste dus) van The Opposites. Hij laat zijn voormalige wederhelft thuis en neemt een voltallige band mee, waarbij je de garantie hebt op een set vol dikke tracks.

Kortom: zorg dat je erbij bent op 11 en 12 augustus, want Zandstock Festival 2018 wordt een feestweekend dat je voor geen goud wilt missen. Wij hebben er al zin in!!!!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info