Zandstock Festival maakt line-up voor 2016 compleet

Maakte het bestuur van Zandstock Festival eerder al bekend dat Kensington de headliner zal zijn van 2016 en dat Schager trots Thijs Boontjes Dans- en Showorkest wordt verwelkomd. Inmiddels is de line-up compleet. En ook de rest van de bands zijn een bezoekje op 13 en 14 augustus naar ’t Zand waard.

Onder andere Lucas Hamming (foto) komt met zijn band naar ’t Zand. De getalenteerde singer-songwriter is druk met touren door het land. Zo stond hij vorig weekend nog op Pinkpop waar hij de tent liet ontploffen met zijn stevige rock. Het grote publiek maakte via onder andere De Wereld Draait Door kennis met hem.Zandstock 2016 lucas-hamming
Een meer gevestigde naam in het Nederlandse singer- songwriterwereldje is Lucky Fonz III. Ook komt hij zijn fijnzinnige liedjes spelen op één van onze podia. Hij speelt nét wat andere muzikale arrangementen, maar dit weet hij toch te combineren tot zijn geheel eigen, gevoelige stijl. Inmiddels is hij niet meer weg te slaan van de vaderlandse podia. Zijn zesde album In Je Nakie dat in februari uitkwam, wordt geroemd door recensenten. Mis hem niet!
Iemand anders met gitaar die we op de planken hebben staan is niemand minder dan Danny Vera. Danny Polfliet, zoals de man in het echt heet, zou je kunnen kennen van het televisieprogramma Voetbal Inside, waar zijn band de huisband is. Danny Vera schuwt een beetje rauwe rock ’n roll niet, maar kan ook de gevoelige snaar raken met zijn akoestische gitaar.
Minder fan van gitaarmuziek? Ook daar hebben we rekening mee gehouden. De Rotterdamse rapformatie De Likt reist in augustus af naar de kop van Noord-Holland om het Zandstock-publiek op te zwepen. Verwacht geen cliché-rap, maar een originele mix van electro, funk en de rauwe teksten van rapper Jordy Dijkshoorn. Na Noorderslag, De Wereld Draait Door en een eigen clubtour doen ze in augustus het leukste festival van Noord-Holland aan.
Is het affiche van Zandstock Festival dan compleet? Zeker niet! Verder kun je op 13 en 14 augustus verwachten: DIGGY DEX, THE BRAHMS, DAREDEVILS, CARAVÃNA SUN (AUS), MR. WALLACE, ZOMER, ENGEL EN JUST, COSMIC CARNIVAL, BAZZOOKAS, THE TIMERS, FEEDBACK (winnaars The Road to Zandstock Festival), SUE THE NIGHT en INDIAN ASKIN.

Op welke tijden en dagen de bands precies spelen, wordt nog bekend gemaakt. Maar zorg alvast dat je je tickets in huis haalt. Check daarvoor www.zandstock.nl/tickets. Tot Zandstock!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info