Zandstock Festival presenteert met trots de volledige line-up voor 2018!

Eerder werd al bekend dat op Zandstock Festival weer te gekke artiesten hun muzikaliteit komen delen, en bij deze het volledige program. De acts zijn wederom te bewonderen in drie tenten, met ieder hun eigen sfeer om de muziek op zijn allerbest uit te laten komen.

Op zaterdag 11 augustus kan je maar beter zorgen dat je er op tijd bij bent. Hier opent Shepherds Pie om 15.30 het feestweekend. Gordon Ramsey laten we hierbij thuis met zijn grote brullen, want deze zevenkoppige band zal de toon even goed zetten voor de rest van het festival. Violen, Ierse riedeltjes en een trekzak: dat belooft een goede warming up te zijn voor het weekend! De band Nieuwegrond zal het podium daarna betreden met hun echte Nederpop. Jaja, het bestaat nog en hoe! Niet veel later zal Cockney’s World of Elastic Snakes hun deuntjes laten horen. Hoe zei je? Nou google ze even en je snapt dat dit een waardige opwarmer is voor de PALM. Al is het maar om even live te checken of die gast in het echt net zulke goeie moves heeft als in z’n clipjes.

Over Wulf, Caravana Sun, Jett Rebel, Big2 en Bobby Alu hebben we eerder al enthousiast bericht. Dit hele rijtje namen belooft zoveel goeds, je zou er bijna niet van kunnen slapen.

Nieuwe namen voor de zaterdag zijn EUT (even lekker terugleunen in de jaren ’90), Dieter van den Westen (klasse mannen die nog échte muziek maken: geen poeha maar mooi spelen), Joël Domingos (een twintigjarige Tilburger die het snapt: hij rapt, zingt en producet zijn eigen liedjes), The Beautiful Girls (heerlijke reggea) en Mamihlapinatapai (Deze band bestaat niet alleen uit heel veel lettergrepen, de muziek is een bruisende mix van latin, salsa, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia). En gelukkig staan de helden van 90s Exclusive als vanouds in de BEUK! Hier kun je de hele dag ongegeneerd los op al je gouwe ouwe’s.

Als je denkt dat je dan alles hebt gehad, kan je na een korte nacht slaap maar beter even goed ontbijten, want op de zondag barst het feest alweer op tijd los. Om 10.30 trappen we af voor iedereen die zich jong voelt en voor de gelegenheid graag doet of hij op leeftijd is. StockOud mag niemand minder dan The Kik verwelkomen. Dat belooft weer een fantastische ochtend te worden. ’s Middags om 15:00 barst de rest van het festival weer los.

The Looks heeft de eer de middag in te luiden en zullen dat in stijl doen: deze heren en dame spelen een thuiswedstrijd want komen uit de kop van Noord-Holland. Ze zijn druk bezig de rest van Nederland te veroveren met hun perfect gemixte pop en rocksound.

Even een rijtje te gekke artiesten die de zondag op zullen vullen met hun talenten: Handsome Poets, The Kik (zij durven het na de opwarmer bij de oudjes ook aan op het grote podium), Blaudzun, Tim Akkerman die The Boss zingt, en Fiddler’s Green.

In de Beuk kun je komen luisteren naar en dansen op de beats van DJ Merow, Mats Dekker, Autique, Jari Schilder en Danny Gouda, Bizzey, Tony Tomorrow en The Partysquad.

Iets minder bekend maar zeker niet mis te verstaan is The Howlin. Voor de liefhebber een must om even te gaan kijken: deze mensen laten de muziek uit hun tenen komen en dat is te horen. En na eerdere berichtgeving over de Australiërs die hun aantreden komen doen, mogen we op de zondag meer gasten ontvangen die voor ons de grens zijn overgestoken. John Fairhurst uit de UK doet je willen wensen dat je in het wilde westen in een kroeg staat, en laat je tijdens zijn show even lekker in die waan. Sean Koch komt met band en hebben helemaal lang in de auto moest zitten: deze gasten komen uit Zuid-Afrika en komen deze zomer Europa veroveren.

Tante Joke Karaoke doet haar naam eer aan: je kunt zelf helemaal je podium pakken want jij zingt, en zij spelen. Begin je keeltje dus alvast maar te smeren, want wie weet shine je zo dat je in 2019 weer op het podium wordt gevraagd. Knarsetand sluit het podium van Palm af met ongekende energie en maar één boodschap: ‘welcome to the Mad House’

En als je dan denkt dat je bijna alles gehad hebt kun je het laatste restje energie nog uit je tenen persen om helemaal los te gaan bij DJ Bakero. Jaar op jaar bewijst hij het festival waardig en met een hele grote knal af te kunnen sluiten.

Het is een hele lijst en je weet: live beluisteren is nog leuker dan het zien van deze line-up. Koop daarom nu snel je tickets op www.zandstock.nl en tot ziens op 11 en 12 augustus in ’t Zand!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info