Zandstock gaat met grote sprongen vooruit

Waar de klok twee weken geleden een uurtje vooruit ging, daar gaat het festival Zandstock dit jaar met grote sprongen vooruit. Niemand minder dan de beste zangeres van Nederland – Ilse de Lange – zal dit jaar naar Zandstock komen op zondag 10 augustus.

Ilse DeLange (36) is natuurlijk bekend van topalbums als “the Great Escape” uit 2006 en “Incredible” uit 2008. In 2014 vertegenwoordigd zij samen met Waylon Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival, voordat ze in augustus de Zandstock Festival tent zal laten schudden.

Niels Geusebroek, Jett Rebel, Tessa Rose Jackson
Naast Ilse deLange hebben wij topacts als Tessa Rose Jackson, Jett Rebel, Niels Geusebroek voor de zaterdag en Town of Saints, Goeiemiddag! voor de zondag vastgelegd. Deze acts staan naast de acts die wij eerder al bekend hebben gemaakt (Chef’Special, Kraantje Pappie (zaterdag) en Taymir (zondag).

Zaterdag                                                        Zondag
Tessa Rose Jackson                                       Town of Saints
Niels Geusebroek                                            Taymir
Jett Rebel                                                        Ilse deLange
Chef’Special                                                    Goeiemiddag!
Kraantje Pappie

Aangepaste openingstijden
Zandstock Festival zal op zaterdag om 15.00 uur de poorten openen. Dit betekent dat je op zaterdagavond tijdens het avondeten ook al kan genieten van de heerlijke broodjes beenham en de lekkerste loempia’s van Nederland. Op zondag starten we om 11 uur met het katknuppelen, waarna om 14.30 uur de eerste band op het programma staat.

Informatie en tickets
De dagtickets zijn dit jaar te koop voor € 21,50 en een passe-partout voor maar € 31,50. De kassatoeslag bedraagt € 3,50. De organisatie verwacht dat de verkoop snel zal gaan, dus zorg dat je jouw kaarten snel in huis hebt. Voor meer informatie en/of tickets, bezoek de website www.zandstock.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info