Zandstock line-up compleet!

Zandstock Festival maakt met onder andere Rondé en Call it Off de gehele line-up bekend!

Met gepaste trots kunnen we ook dit jaar weer een bomvol gevarieerd programma met enkel topartiesten bekendmaken. Naast optredens van The Common Linnets en Broederliefde zijn er op 12 en 13 augustus weer vele andere shows te bewonderen in ’t Zand.

Rondé is bekend van haar mooie liedjes ‘Run’ en ‘We Are One’ en zal Zandstock Festival voor de tweede keer met haar komst verblijden. Ze heeft een grote bekendheid: naast het feit dat ze niet meer weg is te slaan van de radio en wist ze dit voorjaar een clubtour hutje mutje uit te verkopen.

Ook de band Call it Off is regelmatig op de radio te horen. Deze heren zijn live te bewonderen om hun poppunk van het podium te knallen. Hun eerste twee uitgebrachte EP’s zijn goed ontvangen en deze zomer touren ze heel Nederland af om live te laten horen hoe keigoed ze zijn.

Ook niet mis te verstaan is de band Rilan and the Bombardiers. Deze knappe man met woeste haren combineert soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassiek: dit staat garant voor een aanstekelijke sound waar je heerlijk naar kan luisteren.

Kim Janssen is een singersongwriter die niet alleen ten tonele verschijnt: er staat elf man op het podium om het publiek te verrassen met rustige ballads, afgewisseld met maximalistische pop.

Een andere klapper waar we trots op zijn is de rockband Navarone. Deze vijf toppers speelden al op de Zwarte Cross en Sziget en gaan dit nog eens fijntjes overdoen op Zandstock Festival.

Ook de danceliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen in BEUK, met als grote naam Lady Bee. Bianca Latupapua heeft tien jaar succesvol geMCt en blaast tegenwoordig in alle clubs de speakers op met haar unieke combinatie van house, urban en dubstep beats.

Voor de gehele line-up en kaartverkoop ga je snel naar www.zandstock.nl.

Zorg dat je erbij bent, want op is op!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info