Zandtemer Coach van het Jaar; wie volgt Govert-Jan Jongejan op?

Vrijdag 8 augustus start de Eredivisie weer met de wedstrijd tussen bekerwinnaar PEC Zwolle en FC Utrecht en daarmee begint ook de zoektocht naar de Zandtemer Coach van het Jaar. Via het NHD is er inmiddels een subleague geopend, genaamd t Zand info.

De vraag is wie de winnaar van afgelopen seizoen gaat opvolgen; Govert-Jan Jongejan. Naar verwachting doet de kampioen ook dit jaar weer mee en gaat hij proberen zijn titel te verdedigen. Iets wat nog geen winnaar is gelukt… Via deze site en met medewerking van Gerard Schagen is er een subleague opgestart waar alle Zandtemers vrijblijvend aan kunnen meedoen. Hopelijk melden alle meespelende Zandtemers zich aan en wordt eind van het seizoen bekend wie de ideale elf heeft samengesteld.

Meedoen is heel eenvoudig. Surf naar www.coachvanhetjaar.nl/nhd en meld je aan. De subleague is ook eenvoudig te vinden door op ‘subleagues’ te klikken en op woonplaats ’t Zand in te tikken. Alle actieve subleagues uit ’t Zand zijn hierop te vinden, waaronder de tzand.info subleague. Vraag van de organisatie: als je onder een schuilnaam meedoet graag een berichtje op het prikbord of een mailtje sturen naar gerhilsn@kpnplanet.nl met de juiste naam, dat is leuker voor het publiek.

Gerard Schagen feliciteert Govert-Jan Jongejan met zijn titel het afgelopen seizoen
Gerard Schagen feliciteert Govert-Jan Jongejan met zijn titel het afgelopen seizoen