Zandtemers genieten bij Eurovisie Songfestival

Zandtemers Johan Koorn en Jessica Eijzenga brachten vorige week een bezoek aan de finale van het Eurovisie Songfestival. Voor de lezers van tzand.info delen ze hun ervaringen. Geniet nog een keer mee…

‘Fabelachtig mooi. Zo kunnen wij het bezoek aan de finale van het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen het beste omschrijven. Eigenlijk daalt nu pas het besef hoe bijzonder de prestatie van Ilse de Lange en Waylon is geweest. Direct na afloop waren wij trots, maar toch stiekem een klein beetje teleurgesteld. Want wij waren er zó dichtbij. Wel direct gezegd hebbende dat Oostenrijk de verdiende winnaar was. Eerlijk is eerlijk. Met in totaal 10.998 lotgenoten waren wij aanwezig in de B&W Hallerne in Kopenhagen. Twintig uur op reis. Geen minuut slaap. Alles voor het liedjesfestijn. Na een auto- vlieg- trein- bootrit waren wij bij het stadion om in totaal 26 landen in actie te zien.
Het kan je ding zijn of niet, wij hebben genoten. Het spektakel, de prachtige liedjes, alles er omheen, het was één groot feest. Want geloof het of niet, wij zijn nu alweer bezig met tickets voor Wenen 2015. Want ooit gaat Nederland, nu inmiddels 39 jaar na dato, dit festival weer eens winnen en daar willen wij natuurlijk wel live bij zijn’.

jessicajohan
FOTO AANGELEVERD

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info