Zaterdag 8 september Pleinfeest

Het zal u niet zijn ontgaan:
Ze hangen er weer, de posters met betrekking tot het

Pleinfeest.

Zaterdag 8 september 2018, aanvang 16:00 uur is het weer zo ver.

Zoals al eerder aangekondigd is dit jaar het thema “Oktoberfest”. En de bijbehorende muziek zal worden verzorgd door “De Vrolijke Noot” uit ’t Veld/Waarland wat in dit geval natuurlijk gekleed gaat in Beierse kledij.

Voor het schamele bedrag van € 7,50 kunt u niet alleen genieten van de muziek, maar tevens van een echte Beierse maaltijd, welke ook dit jaar weer wordt gemaakt door de koks uit De Zandstee.

We hopen u allemaal weer een welkomstdrankje aan te kunnen bieden, waarbij we stiekem wel hopen dat u, net als wij, in lederhose en dirndl op ons feestje zult verschijnen. En mocht dat toch niet het geval zijn, dan hebben we een alternatief….

Net als voorgaande edities is inschrijven/reserveren noodzakelijk en dit kan middels het inschrijf-formuliertje en onder betaling van het benodigde bedrag bij onze supermarkt De Spar, bloemsierkunst Florina en bakkerij Slijkerman.
Opgave mogelijk tot uiterlijk 6 september

De organisatie van dit gebeuren is weer in handen van Zakenclub ’t Zand, Dorpsraad ’t Zand en Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info