Zonnebloem maakt toegankelijk vervoer mogelijk

Stel u maakt gebruik van een rolstoel of scootmobiel. Dan kunt u vaak niet zelf bepalen hoe laat u ergens heen gaat en met wie. Laat staan dat u spontaan kunt beslissen om later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet afhankelijk bent. En het geen gedoe meer is om over vervoer te beschikken? Met de Zonnebloemauto maakt Stichting De Zonnebloem dit mogelijk.

De Zonnebloem biedt toegankelijk vervoer voor een betaalbare prijs van € 40,- per dag.
Inwoners die van de gemeente Schagen een rolstoeltaxibudget hebben, kunnen de huur van de Zonnebloemauto hieruit betalen. De gemeente Schagen is van mening dat mensen met een lichamelijke beperking in alle vrijheid op pad moeten kunnen gaan.

Verhuurlocatie
Verspreid over heel Nederland zijn er Zonnebloemauto’s te huur. In de gemeente Schagen kunt u bij Louwman Schagen op De Fok 11 een Fiat Doblo huren. Kijk op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto voor meer informatie. Hier leest u ook hoe u iemand met een handicap kunt verrassen met een bijzonder geschenk. Door het geven van een dagje huur van de Zonnebloemauto.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info