Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ aangepast

Met ingang van de maatregelen rondom het coronavirus verandert er ook wat voor de zonnepanelenactie in de gemeente Schagen. De actie, waarbij een collectieve inkoop van zonnepanelen wordt georganiseerd, is verlengd en de huisbezoeken worden aangepast.

 

Aanmelden

Inwoners kunnen zich voor de actie aanmelden tot 30 juni. Meer informatie is te zien en aanmelden kan op www.duurzaambouwloket.nl/actieschagen. Onder normale omstandigheden wordt ieders aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken.

 

Huisbezoeken aanbod op maat aangepast

Momenteel worden huisbezoeken na 6 april ingepland. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een nieuwe afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

 

Vragen?

Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl.

 

Zonnepanelenactie

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening. Deze actie is in Schagen van start gegaan, inmiddels zijn er al flink wat aanmeldingen binnen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info