Zorgboerderij Blij op de Boerderij deelnemer de Groene Route

Tuin, natuur en inspiratie is wat de zestien deelnemers van de Groene Route in Noord Holland verbind. Drie pijlers die zij gezamenlijk uitdragen tijdens de open weekenden komend tuinseizoen. Zorgboerderij Blij op de Boerderij uit ’t Zand is één van de deelnemers.

Zaterdag 7 en zondag 8 mei kunt u de Lente proeven, 18 en 19 juni is er de Zomerweelde te beleven en 13 en 14 augustus doet u Nazomer inspiratie op. Daar voegen zij nog een nieuwe traditie aan toe: een avondopenstelling op 21 juni, de langste dag van het jaar, bent u vanaf 20.00 uur welkom voor Magische Momenten bij de Groene Route. De Groene Route is een fantastische start voor een eerlijk buitenleven. De bezoeker ontdekt en beleeft prachtige tuinen, groenontwerpen en het rijke assortiment pure planten van passievolle kwekers.
Duurzaamheid en milieubewust werken staan bij alle deelnemers hoog in het vaandel. Samen dragen de deelnemers bij aan ‘vergroening’ op het gebied van tuinen en tuinieren en tuinvormgeving waarbij plant en dier ruim de aandacht krijgen. Inspiratie door de Groene Route is het thema van 2016 om mee aan de slag te gaan in uw eigen tuin. Met verfrissende ideeën en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen, groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois! Meer informatie over de deelnemers, data en tijden vind u op www.degroeneroute.nl.

Zorgboerderij Blij op de Boerderij (1)

Zorgboerderij Blij op de Boerderij (2)

Zorgboerderij Blij op de Boerderij (3)

Zorgboerderij Blij op de Boerderij (4)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info