Afsluiting van het seizoen en afscheid dirigent Bert Ridder

Op de foto: Bert Ridder en zijn vrouw Rinie

Afgelopen dinsdag 6 juli, heeft Muziekvereniging Zijpe zowel de afsluiting van het seizoen, als het afscheid van dirigent Bert Ridder gevierd. Bert Ridder is 35 jaar lang dirigent geweest bij Muziekvereniging Zijpe en gaat nu met pensioen. Natuurlijk hoopten wij dit afscheid groots te kunnen vieren, maar vanwege de welbekende omstandigheden, mocht dat niet zo zijn.

De afsluiting van het seizoen werd gevierd met een muziekquiz, gemaakt door Gwen Mulder en July Constant. Voor het afscheid van Bert hebben een aantal leden nog een woordje gedaan en heeft Bert namens de vereniging een cadeau gekregen.

Gelukkig heeft het harmonieorkest in juni nog vijf keer kunnen repeteren dankzij de versoepelingen en het beschikbaar stellen van de schuur van familie Burger.

Onze nieuwe dirigent wordt Wendy Prins, zij verhuist deze zomer naar Julianadorp en is afgestudeerd op de hoorn. Wij als vereniging kijken ernaar uit om na de zomer weer gezamenlijk muziek te kunnen maken. Daarbij kunnen wij nieuwe leden gebruiken. Zowel jong als oud, of je net begint met muziek maken, of het al een tijd kunt, iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie over Muziekvereniging Zijpe kunt u kijken op onze website www.mvzijpe.magix.net of op onze Facebook-pagina.