E.M.M. speelt stuk Annie M.G. Schmidt

Toneelvereniging E.M.M. speelt 5, 10 en 11 april om 20.00 uur de tragikomedie ‘Er valt een traan op de tompoes’ van Annie M.G. Schmidt, onder leiding van Henry van Klaveren. De voorstelling zijn in de zaal van café-restaurant de Jonge Prins aan Keinsmerweg 42 in ’t Zand. 

Het zien van ‘Er valt een traan op de tompoes’ is voor veel mensen een verwarrende ervaring. Annie M.G. Schmidt laat ons een stukje leven, een stukje van onszelf zien. En terwijl we daarom zitten te lachen komen gevoelens van woede, verontwaardiging en verdriet in ons op. Over de onmacht van dat kleine gezinnetje op het toneel om overweg te kunnen met ziekte en dood. Of is het over onze eigen onmacht?

Na afloop is er een gezellig bal na met medewerking van Jo van de VRO. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Dignum aan Keinsmerweg 14 in ’t Zand of zijn telefonisch te bestellen via 0224-591869.

Toneelvereniging E.M.M. speelt de tragikomedie 'Er valt een traan op de tompoes' van Annie M.G. Schmidt. (Foto: André Sonderman) 
Toneelvereniging E.M.M. speelt de tragikomedie ‘Er valt een traan op de tompoes’ van Annie M.G. Schmidt. FOTO: ANDRÉ SONDERMAN
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info