Breng je kids naar de kinderrobe! 

Een tragi-komisch drieluik van Robbert Jan Proos. “Als je allebei naar rechts swiped, dan heb je een match en kun je chatten. Als dat dan nog steeds leuk is ga je daten en als dat nog steeds werkt zit je ineens bij de ambtenaar van de burgerlijke stand.” Karlijn en Michel weten het zeker, wij zijn het voor elkaar! Na twee maanden stappen ze in het huwelijksbootje. Dat is even wennen voor de mensen om hen heen. Laat u meeslepen door gehaaste ontmoetingen, meningen van vrienden en familie, maar vooral: door de liefde. Een eigentijds stuk op eigenzinnige manier neergezet door EMM onder regie van Nicole Smit.

Traditie getrouw speelt EMM haar première op eerste paasdag in de zaal van Café De Jonge Prins. Dit is tevens de locatie van restaurant Prins Heerlijk waar u op tweede paasdag kunt genieten van een paasbrunch. Voor de kinderen zal er een kids buffet en theater voorstelling zijn. Om deze reden hebben wij iets bedacht om de zorg voor uw kinderen uit handen te nemen zodat u zorgeloos kunt genieten van de voorstelling; de kinderrobe. Een samenwerking tussen EMM en de collega’s van de JP en Prins HRLK waar u zich geen zorgen hoeft te maken over oppas want wij passen, vanaf deze avond tot en met de volgende ochtend, op uw kinderen (inclusief overnachting). Dat is een prinsheerlijke avond uit bij EMM en de volgende dag kunt u uw kinderen op hun paasbest ophalen en genieten van de paasbrunch. Vooraf reserveren voor dit arrangement is verplicht en kan alleen in combinatie met entreetickets voor de première van EMM en gebruik van de Prinsheerlijke paasbrunch. Voor verdere informatie en vragen over de kinderrobe en dit arrangement kunt u mailen naar toneelemm@hotmail.com

Première zondag 31 maart om 20.00 uur (zaal en kinderrobe open om 19.30 uur)

Vrijdag 5 april en zaterdag 6 april om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Café De Jonge Prins, Keinsmerweg 42 in ‘t Zand.

Kaarten kunt u reserveren via toneelemm@hotmail.com of 0621492265. Fysieke kaarten zijn vanaf 16 maart te koop bij Bloemsierkunst Florina in ‘t Zand.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info