Het is bijna zo ver!

Het is bijna zo ver! Ons eerste koffieconcert van dit jaar. Komende zondag spelen ons opleidingsorkest Play Together en ons harmonieorkest in café-restaurant De Jonge Prins. Op het programma staan weer verschillende stukken. U zult vast het een en ander herkennen, denk aan muziek uit Aladdin, Happy, The Floral Dance en Rivers of Babylon. Wij hebben er zin in om deze, en nog meer stukken, ten gehore te brengen.

Het concert begint om 10:30, vanaf 10 uur is de zaal open en bent u welkom om alvast een plek te zoeken. Onze donateurs hebben per post een toegangsbewijs voor twee personen ontvangen en kinderen tot en met 12 jaar krijgen ook gratis toegang, verder zijn de entreekosten €5,- per persoon. Bij binnenkomst krijgt iedereen één consumptiemunt, deze is te gebruiken voor een kopje thee of koffie.

Ook hebben we dit jaar weer een loterij met ontzettend leuke prijsjes, met dank aan verschillende ondernemers uit ons eigen dorp. De loten voor de loterij zijn te koop bij de entree en tijdens de pauze. 1 lot kost €1,- en u kunt 6 loten voor €5,- kopen. Na afloop van het koffieconcert kunt u kijken of u prijs heeft.

Op zondag 26 maart geven wij nog een koffieconcert. Dit begint om 14:30 in Paviljoen8, aan de Westerweg in Callantsoog. Hier zijn de entreekosten hetzelfde als op 12 maart, krijgt u ook één consumptiemunt per persoon en is er een loterij met dank aan ondernemers uit Callantsoog.

Wij zijn met beide orkesten al een tijdje aan het repeteren voor deze koffieconcerten en hebben er veel zin in. Hopelijk tot ziens op 12 of 26 maart!

 

Hieronder kunt ons programma voor 12 en 26 maart bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven van wat onze vereniging zoal doet? Dan kunt u ons volgen op Facebook en Instagram. Op onze YouTube pagina zijn ook verschillende filmpjes van onze vereniging te vinden.
https://linktr.ee/muziekverenigingzijpe 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info