Jubilarissen bij Muziekvereniging Zijpe

Afgelopen dinsdag was de Algemene Ledenvergadering. Hierbij hebben wij teruggeblikt naar hoe 2023 voor onze vereniging is verlopen en ook hebben wij gekeken wat 2024 ons mogelijk zal brengen. Maar dat was niet alles voor deze avond, er waren namelijk ook vijf jubilea te vieren!

Jolanda viert dat zij 12,5 jaar lid is van onze vereniging. Ze speelt bij zowel Play Together als het harmonieorkest en is betrokken bij het onderhoud van de instrumenten. Indrukwekkend is dat zij van die 12,5 jaar ook al 10 jaar in het bestuur zit.
Joke en Thea vieren dat zij 25 jaar lid zijn. Binnen de vereniging worden zij nagenoeg altijd in één adem genoemd, ze zitten naast elkaar in het orkest en zijn in alle vlakken op elkaar afgestemd. Ze staan altijd klaar voor hand-en-span-diensten en daar zijn wij ontzettend blij mee.
Ook Marijke is 25 jaar lid, zij heeft zich jaren ingezet in het bestuur en de concertcommissie.
En ook Frank is 25 jaar lid, daarnaast is hij al langer fluitdocent bij onze vereniging en in geval van nood staat hij soms ook een repetitie voor het orkest als dirigent.

Wij zijn hartstikke blij dat wij vijf jubilea kunnen vieren en zijn ook heel blij met deze betrokken leden. Op naar nog vele muzikale jaren!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info