Koningsdag 2020

Beste Zandtemmers,

Hoewel we dit jaar in verband met de coronamaatregelen geen groot Koningsdagfeest kunnen organiseren, wil Oranjecomité ’t Zand Koningsdag toch niet zomáár voorbij laten gaan.

Daarom nodigen we alle kinderen uit om in de week voorafgaand aan Koningsdag een mooie tekening te maken met stoepkrijt. Op de stoep voor je huis, of een andere plek waar jij denkt dat het gezellig is. Maak van deze tekening een foto en mail deze naar oranjecomitetzand@gmail.com (tot 26 april). Dan gaan wij met al die foto’s iets leuks doen. Dit zullen we op Koningsdag, maandag 27 april, via Facebook https://www.facebook.com/OranjecomitetZand/?ti=as aan jullie laten zien.

Daarnaast zal er vanaf maandag 20 april door het dorp op verschillende locaties een deel van een rebus hangen. Het is een lekkere wandeling om alle 10 de woorden van de rebus te zoeken. Op www.tzand.info vinden jullie een aanwijzing voor de locaties van de rebuswoorden. (vederop in dit bericht)  Op Koningsdag zullen we om 12.00 live via Facebook de oplossing van de rebus bekend maken.

Zorg er voor dat jullie tijdens het stoepkrijten, het bewonderen van al die mooie kunstwerken en tijdens het oplossen van de rebus, je wel houden aan de adviezen van het RIVM!! Veiligheid voor alles en blijf gezond!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik voor een grotere versie;

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info