Meedoen met Zandtemer voetbalcoach is keuzes maken…

Titelverdediger Mattijs Bleijendaal en winnaar Maurice Dignum zijn het roerend met elkaar eens. Een goede keuze van spelers bepaald het aantal punten wat je haalt.

Dat betekent niet dat die spelers precies doen wat jij van ze verwacht.

Maurice had het geluk dat hij direct een sterke basis had. Ook bij het inzetten van wisselspelers pakte het steeds goed uit. Zo wisselde hij de sterk startende Bergwijn van Ajax tijdig in voor Kuduz en had hij zijn sterspeler Xavi Simons al vanaf het begin. Van Ewijk van Heerenveen en Manhoef van Vitesse waren ook belangrijke puntenpakkers voor de FC Maus.

Maurice is een fanatieke deelnemer en won ook in een poule met familie en vrienden. Het verloop van het hele jaar kon hij op zijn telefoon terugzien.

Niet onbelangrijk is dat zoon Kees over zijn schouder mee kijkt en nuttige tips geeft. Bijzonder hoeveel deze knaap van alle spelers weet.

 

Mattijs kwam de trofee overhandigen en beaamde dat hij steeds de verkeerde keuzes had gemaakt, ofwel zijn spelers liepen de verkeerde kant op.

Volgend jaar wil hij sterk terug komen. Lag de trofee nu nog tussen de verhuisdozen, hij hoopt dat hij in 2024 in zijn nieuwe woning staat te pronken.

Als het aan Maurice ligt gaat dit niet gebeuren, bij hem smaakt het naar meer…

Maar pas op… er liggen nog veel meer kapers op de kust….

Meldt je tijdig aan voor het nieuwe seizoen en wanneer kan ik de eerste dame inschrijven???

 

Gerard Schagen

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info