Oliebollenactie Samen Vrienden (update)

Beste Zandtemmers,

In de maand november hebben we als stichting Samen Vrienden voor het eerst een erwtensoepactie georganiseerd. Dit als alternatief, want eigenlijk zouden we een Westfriese maaltijd organiseren, waarbij grauwe erwten tot het hoofdgerecht behoren.

Deze Westfriese avond levert geld op voor de Stichting Samen Vrienden, een goede doelen club die activiteiten ontplooit om geld in te zamelen ten behoeve van de bewoners van alle zorgtehuizen van Samen. Met name om de 2 rolstoelbussen op de weg te houden is jaarlijks een flink bedrag nodig.

Onze alternatieve erwtensoepactie bleek een groot succes te zijn. Er is bijna 700 liter erwtensoep verkocht. De koks van Magnushof hebben nog de blaren op hun handen staan van het roeren in de grote pannen met soep.

Traditioneel verkoopt Samen Vrienden op 31 december ook oliebollen en appelbeignets, met het zelfde doel. Namelijk, naast de rolstoelbussen, activiteiten voor de bewoners binnen de zorgcentra financieel ondersteunen. Dus ook de bewoners van De Zandstee hebben baat bij een goede verkoop van oliebollen.

 

  

U kunt de oliebollen bestellen via het internet en als u mij dan een seintje geeft, zorg ik er voor dat de oliebollen en appelbeignets op 31-12 naar ’t Zand worden gebracht, zodat u niet naar Schagen hoeft om ze op te halen.

Dus bestel alstublieft de oliebollen via www.samenvrienden.nl/oliebollen en stuur een mailtje naar schoutengerard@hotmail.com  dan heeft u op oudejaarsavond heerlijke lekkernijen op tafel staan. De oliebollen zijn met veel liefde door de ambachtelijke bakker gebakken.

Mocht internet niet uw ding zijn, dan mag u mij ook bellen op 0224-593230.

Eet smakelijk

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info