Programma open dag Samen 18 maart

Stap binnen in de wereld van de ouderenzorg op 18 maart in Magnushof. Iedereen die op zoek is naar informatie of eens kennis wil maken is van harte welkom tijdens de open dag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Programma
10.00 uur deuren geopend van Magnushof
10.30 uur opening door Caroline Beentjes (lid Raad van Bestuur) en wethouder Ben Blonk
11.00 uur lezing ‘De laatste rustplaats’ door Jan Vreeker (in samenwerking met Novak & Sinnema
11.30 uur rondleiding & proeverij Maaltijdservice
12.00 uur presentatie ‘Eigen bijdrage bij langdurige zorg’ door Notariskantoor Welkers & administratiekantoor Hoogeveen & Partners
12.30 uur rondleiding & proeverij Maaltijdservice
Vanaf 13.00 uur circuittraining, valpreventie en rollatorkeuringen (doorlopend)
13.30 uur rondleiding & proeverij Maaltijdservice
14.30 uur rondleiding & proeverij Maaltijdservice

De gehele dag door zijn er ook nog verschillende activiteiten:
Ontmoet het Parkinsonteam, doe mee aan het programma ‘gezond bewegen en afvallen’, laat uw bloedsuiker prikken en uw bloeddruk meten, bekijk de filmpjes van onze kleinschalige woonlocaties, test uw gehoor, ontspan tijdens een stoel- of voetmassage en doe mee aan de loterij van Samen Vrienden.

Informatiemarkt
Bezoek de informatiemarkt en stel al uw vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunt u op onze
open dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 18 maart van 10.00 – 16.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info