Rommelmarkt 10 juli 2022 bij Molen de Hoop

Zondag 10 juli vanaf 11.00 tot 16.00 wordt de jaarlijkse rommelmarkt weer gehouden bij Molen de Hoop in ’t Zand. U heeft vast iets op zolder of in de garage staan dat u niet meer gebruikt en waar u iemand anders heel blij mee kunt maken. Particulieren die hun spulletjes willen verkopen zijn van harte welkom op de unieke locatie bij de Korenmolen de Hoop.

Opgeven kunt u via activiteiten@molentzand.nl. Kosten voor een plekje zijn € 5,- (ter plaatse te voldoen). Entree voor bezoekers is uiteraard gratis. De opbrengst zal geheel ten goede aan de molen komen.

De koffie met appelgebak staat weer voor u klaar. Zo ook de vrijwilligers van Stichting Behoud Korenmolen van Zeeman om u een leuke dag te verzorgen.

Op 21 augustus wordt de nieuwe MolenFair (voorheen Oogstfestival) georganiseerd waarbij zo’n 45 marktkramen allerlei verschillende streekproducten te koop worden aangeboden. Oude ambachten worden dit keer ook niet vergeten. Tijdens de fair zal er ook muzikale ondersteuning zijn van Jo van de V.R.O. Diegene die een kraam willen huren kunnen informatie aanvragen op activiteiten@molentzand.nl. Toegang tot de Fair kost voor kinderen t/m 12 jaar €1,- en vanaf 13 jaar €2,50.

Het laatste festival dat georganiseerd zal worden voor dit jaar is de Vehicle Day.
Op zondag 25 september heeft iedereen deze dag een unieke kans om een aantal bijzondere voertuigen te bewonderen.
De Vehicle Day die georganiseerd zal worden heeft veel deelnemers uit ‘t Zand en omliggende gebieden en bied een mooi assortiment van verschillende auto’s, tractoren, motors, brommers en vrachtwagens. Toegang tot de Vehicle Day kost voor kinderen t/m 12 jaar €1,- en vanaf 13 jaar €2,50.

U kunt terecht op het terrein van Korenmolen de Hoop, Parallelweg 33 1756 ED in ’t Zand.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info