Solar Nederland gaat BIJzonder duurzaam met Bee-to-Business

Eerder dit jaar heeft Stef van Bee-To-Business een bijenvolk geplaatst bij Solar Nederland. Het bedrijf is druk bezig met het verder verduurzamen van hun bedrijf en daar past een bijenvolk BIJzonder goed bij. We hebben Solar Nederland gevraagd om eens wat meer te vertellen over hun bedrijf en waarom Bee-to-Business voor hen een belangrijke partner-in-crime is.

Wat is Solar Nederland?
Solar Nederland BV is een technische en sanitaire groothandel. Naast ons aanbod van 330.000 verschillende producten bieden we ook diverse diensten aan de markt zoals technische en logistieke oplossingen. Maar ook hebben we bijvoorbeeld onze eigen Solar School waar we een breed aanbod aan technische opleidingen voor onze klanten verzorgen.

Waarom is er gekozen voor het plaatsen van een bijenvolk en hoe past dit bij Solar Nederland?
Bij Solar staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen in ons aanbod van producten, maar ook in onze eigen bedrijfsvoering. Afgelopen jaar zijn we begonnen met het planten van wilde bloemen rondom ons Hoofdkantoor/DC in Alkmaar waar we hopelijk vanaf het voorjaar volop van kunnen gaan genieten. Komende jaren zal Solar nog meer initiatieven ontplooien om, in ieder geval ons stukje van, het bedrijventerrein te vergroenen. Want groen is beter voor Mens en Milieu.

En bij al die bloemen past natuurlijk perfect een eigen bijenvolk. Hoe mooi is het om op deze manier bij te kunnen dragen aan de biodiversiteit. Als we straks de eerste honing hebben geoogst willen we deze inzetten om onze nieuwe medewerkers, leveranciers en partners op een lekkere manier bij onze duurzame missie te betrekken.

Waarom is er gekozen voor Bee-to-Business?
De keuze voor Bee-to-Business is een makkelijke en juiste keuze. Stef heeft zoveel passie voor zijn vak en verteld daar graag over. We worden waar we willen betrokken door hem, maar verder volledig ontzorgt.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info