’t Zand onderneemt

Govert Jan Jongejan van de Ambachtelijke Schilders Groep (ASG) 

 

Hoe lang ben je al Zandtemer ondernemer

 

Ik ben zelf in 1999 in ’t zand komen wonen en ben inmiddels 20 jaar actief als ondernemer.

 

Wat  bevalt je aan ’t Zand

 

De gemoedelijke “dorpse” sfeer. T Zand is een echt sportdorp, zo is er een enorm breed scala aan sporten binnen ons dorp mede mogelijk door de inspanningen van een grote groep vrijwilligers en de betrokken bedrijven.

 

Wat doet je bedrijf en wat is je geschiedenis

 

De Ambachtelijke Schilders Groep (A.S.G.) is door mij 20 jaar geleden gestart, waar in die tijd schildersbedrijven zich telkens meer gingen toeleggen op alleen schilderen had ik de visie om alle traditionele schilderwerkzaamheden (schilderen-behangen-glaszetten) weer onder een dak uit te voeren.

 

Wanner was je mooiste herinnering als ondernemer zijnde en wat was dat

 

Het leuke aan onze ambacht is dat mooie momenten zich wekelijks opvolgen. Zo sta je een voordeur oogverblindend te lakken waar ik, als die zou hebben, mijn haren in kan kammen. Dan zorg je weer dat een iets verouderd huis weer klaar is voor de toekomst of breng je sfeer en beleving in een woning door strak saus- & schilderwerk met een fantastisch behangetje van bijvoorbeeld Arte of Eijffinger. Dus bijna elke dag wel een glimlach door deze mooie momenten.

 

Hoe zorg je dat ondernemen leuk blijft

 

Als je maar blijft bewegen dan beweegt de wereld om je heen ook en dan gebeuren er ook altijd leuke dingen waar je energie van krijgt.

 

 

Wat mist ’t Zand? Hoe zie jij je toekomst van het bedrijf

’t Zand is al een uniek dorp, daar mag de zantemmer trots op zijn. Als ondernemer heb je altijd ideeën.  In basis blijven doen wat wij deden dan houden wij wat wij hebben. Je afspraken nakomen en kwaliteit leveren met een glimlach.

 

Waarom ben je aangesloten bij de Zakenclub ’t Zand

 

Ik ben destijds gevraagd door Gerard Sijs om mij aan te sluiten bij de zakenclub. Inmiddels zit ik een kleine 20 jaar bij de zakenclub met de gedachte om een bijdrage te leveren aan een bloeiend en leefbaar dorp. Ik denk dat de zakenclub met alle zeer betrokken leden daar prima in slaagt maar eerlijk is eerlijk deze bijdrage leveren heel veel zantemmers in het dorp.

 

Welke tip/advies heb je voor de volgende ondernemer?

 

Elke ondernemer heeft zo zijn unieke aanpak die werkt, blijf vooral dicht bij jezelf. Houd de focus op je gestelde doelen en vier daarnaast altijd je behaalde succes(jes).……

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info