Vrijmarkt op Koningsdag in de Tureluur

Koningsdag is alweer bijna zover en dat betekent dat ook dit jaar voor de 4e keer de Vrijmarkt in de Tureluur ’t Zand gehouden worden.

In de ochtend organiseert het Zandtemer Oranje-comité de welbekende feestspelletjes en vanaf 13:00u kunnen de verkopers richting de Tureluur om hun spulletjes uit te stallen en zijn de kopers dan welkom om lekker te struinen tussen de koopjes en een gezellige middag te hebben. Iedereen uit ’t Zand en omstreken is welkom om te komen kopen én verkopen. De entree is gratis en, zoals dat hoort bij een Vrijmarkt, regelt elke verkoper een eigen kleed/zeil om de koopwaar op uit te stallen (geen kofferbakken).

Voor de kinderen zal er tevens voldoende te doen zijn deze middag. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een springkussen (gesponsord door AutoCrew-garage Arnold de Boer) én de aanwezige speeltuin zorgt verder voor de nodige vertier. Ook dit jaar nodigt de organisatie verenigingen en niet-commerciële organisaties uit ’t Zand uit om deel te nemen aan de Vrijmarkt. Indoen hier interesse voor is, maar er vragen over zijn, kan er contact worden opgenomen middels tureluurbestuur@gmail.com.

Hierbij is iedereen dus van harte uitgenodigd en hoopt de organisatie op een succesvolle voortzetting van nóg zo een mooie Zandemmer-traditie.

PS: in het geval van slecht weer dan zal de Vrijmarkt verplaatst worden naar de gymzaal bij sporthal De Multitreffer. Het comité zal iedereen hier tijdig over verwittigen middels verschillende media waaronder www.facebook.com/vrijmarkttzand.

Contactgegevens organisatie:
Jeffrey Bleijendaal
06-21581854
tureluurbestuur@gmail.com

Tureluur Vrijmarkt Koningsdag

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info