Informatie

Kinderdagverblijf ’t Zandkasteel biedt professionele opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Wij bieden verschillende soorten opvang aan: Kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang en hebben de mogelijkheid om kinderen van en naar andere scholen in de omgeving te brengen en te halen. Wij werken met 4 horizontale groepen: De babygroep voor de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar, 2 peutergroepen voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Buiten de normale buitenschoolse opvang, hebben wij op maandag en donderdag ook een sport BSO waarbij wij gebruik mogen maken van de gymzaal!

Wij werken met Uk&Puk, dat is een erkend VVE programma (voor-en-vroegschoolse educatie). Spelen is ontdekken en groeien, daarom staat spelen centraal. Uk&Puk leert de baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door verschillende activiteiten aan te bieden.

Onze openingstijden van 7:00-18:00 uur. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 6:30 uur. Bij ons kunt u vaste opvang of flexibele opvang afnemen. Een flexibel contract is op basis van 0 uren. Wij zijn 52 weken per jaar geopend en alleen met officiële feestdagen gesloten.

Uurtarieven voor 2021:
Kinderopvang vast contract €7,05
Kinderopvang flexibel contract €7,40
Buitenschoolse opvang vast contract €6,85 (€7,20 incl vervoer van/naar scholen buiten ‘t Zand)
Buitenschoolse opvang flexibel contract €7,05 (€7,27 incl vervoer van/naar scholen buiten ’t Zand)

Heeft u interesse in één van onze opvangmogelijkheden? Bel of mail dan gerust voor meer informatie of een rondleiding!

Telefoonnummer: 0224 590483
Email: tzandkasteel@live.nl
Website: kdvtzandkasteel.nl

Kinderdagverblijf ’t Zandkasteel: Keinsmerweg 2
Peutergroep ’t Zandpaleis: Willem ’t Hartplein 5
Buitenschoolse opvang ’t Kasteel: Willem ’t Hartplein 7