Informatie

De Multitreffer is de Sport- en Evenementenhal van ’t Zand, in de gemeente Schagen (NH).
In ons multifunctionele gebouw is ook het Sportcafe, Gastouderburo Kind aan HuisFysiotherapie Beemsterboer en Takens en Sportschool Multifit gevestigd.

Jouw Multitreffer heeft veel te bieden om gezond bezig te zijn en lekker te sporten!

Wat is er allemaal te doen:
Dans, zumba, jazz, keepfit, yoga, country- en streetdance, cardio fitness, krachttraining, zaalvoetbal, handbal, tafeltennis, dynamic tennis, gym, turnen,tennis en volleybal. De verenigingen maken voor hun trainingen en wedstrijden veel gebruik van de Multirtreffer in zowel recreatief- als competitieverband. Sport voor jong en oud!

Stichting bestuur Multitreffer:

De Multitreffer is ondergebracht in een stichting met een vrijwillig bestuur. De stichting heeft een maatschappelijke functie naast de exploitatie en het beheer van Sport- en Evenementhal Multitreffer. De exploitatie richt zich vooral op het verhuren van de accommodatie, het beheren van de subsidiegelden en sponsoractiviteiten. Voor het beheer heeft de stichting een algemeen beheerder/manager in dienst die naast de dagelijkse gang van zaken ook fungeert als aanspreekpunt voor verenigingsbesturen en andere organisaties. Het bestuur onderhoudt een goed contact met de Gemeente Schagen.