Kraantje Pappie en Chef’Special op Zandstock 2014

De lente is in aantocht en dus staan de festivals voor komend seizoen weer voor de deur. Zandstock zal dit jaar op zaterdag eerder beginnen waardoor je nog langer van muziek kunt genieten.

Zandstock Festival gooit de deuren weer open op 9 en 10 augustus op het bekende evenemententerrein in ‘t Zand. Vanaf heden zijn tickets beschikbaar via www.zandstock.nl. De eerste 50 passe-partout kaarten zijn voor de “early birds”. De vroege vogels hebben goed gereageerd want de beschikbare early birds kaarten zijn uitverkocht.

Na een goede line-up van de editie 2013 met onder andere Will and the People, Kensington en Laura Jansen,  heeft onze programmeur de eerste bands vastgelegd voor de editie van 2014. De eerste

Kraantje Pappie
Kraantje Pappie

namen zijn Kraantje Pappie, die momenteel een grote hit heeft met de feesttent. Ook Chef’Special breekt meer en meer door. Onlangs scoorde zij met de megahit op 3FM “in your Arms” bij het grote publiek. En dan hebben we ook nog Taymir. Deze band werd onlangs door de Volkskrant uitgeroepen tot Poptalent 2014, dus mag ook zeker niet ontbreken op Zandstock. Binnenkort maakt het bestuur nog een grote headliner bekend.

Koop dus nu online de eerste kaarten van Zandstock Festival en zorg dat je erbij bent… Voor meer info en de kaartverkoop ga je naar www.zandstock.nl, of volg het festival op Facebook en Twitter.

Chef'Special
Chef’Special

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info